Közlemény

INGYENES NET IGÉNYLÉSE

INGYENES NET IGÉNYLÉSE

Tisztelt Ügyfeleink!

Magyarország Kormánya a veszélyhelyzet ideje alatt a digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedése alapján, az alapfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményekben, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve digitális munkarendben tanító pedagógusok, a helyhez kötött internet-hozzáférési szolgáltatást 30 napra ingyenesen vehetik igénybe. A rendelet értelmében a jogosultnak büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkoznia kell a szolgáltató felé, hogy az ingyenes szolgáltatás igénybevételének feltételei fennállnak. A HBCom weboldalán az igény leadásához szükséges dokumentum az aábbi linkről letölthető.

http://www.1241.hu/userfiles/file/igenybejelentes_HBcom2021.pdf

Az igényléshez szükséges adatok kitöltése után, a kizárólag kézzel aláírt nyilatkozatot kérjük küldje el az ingyennet@hbcom.hu címre.
Az igénylést a járványügyi szabályok értelmében kizárólag online módon tudjuk elfogadni. 
Az adatok ellenőrzése után a havidíj az áprilisi számlán kerül jóváírásra. A kedvezményt a tanuló egy végponti címen veheti igénybe. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy ez csak az internet szolgáltatásra vonatkozó rendelet. A számla továbbra is tartalmazni fogja a televízió, illetve az ip telefon havi- és forgalmi díját. Az ingyenes internetre jogosult HBCom-os ügyfelek 2021. március 24-én éjfélig jelezhetik igényüket. A megjelölt időpont utáni igényeket a megnövekedett adminisztrációs feladatok miatt nem áll módunkban elfogadni!

Üdvözlettel:
HBCom

Vissza