Közlemény

INGYENES INTERNET-HOZZÁFÉRÉS IGÉNYLÉSE

INGYENES INTERNET-HOZZÁFÉRÉS IGÉNYLÉSE

Kedves Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány a veszélyhelyzet ideje alatt digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelet és a veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 571/2020. (XII. 9.) Korm. rendelet alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez között internet-hozzáférésben részesülnek 2021. januárjában is, így összesen kétszer 30 nap időtartamra.

 

Mit kell tenni az ingyenes internet igényléséhez?

 

  1. Ha Ön már regisztrált az ingyenes vezetékes internetre:

    Azok számára, akik az előző hónapban leadták igényüket, a következő 30 napos időszakra újból be kell nyújtaniuk az igénybejelentő lapot. Az újabb egy hónapos kedvezményt a januári számlájukon írjuk jóvá.

 

  1. Ha Ön még nem regisztrált ingyenes vezetékes internetre:

    Azoknak, akik jogosultak az ingyenes szolgáltatásra, 2020. december 14-e és 27-e között van lehetőségük az igénybejelentésre, kizárólag weboldalunkon elérhető digitális igénybejelentő űrlap kitöltésén keresztül. Kérjük Önöket, hogy a december 27-ei jelentkezési határidőt mindenképpen tartsák be, mert a késve beérkezett igényeket nem fogjuk tudni befogadni. Az igény feladásához szükség van a HBCOM előfizető személyi adataira és előfizetői azonosítójára, valamint a középfokú oktatásban, digitális munkarendben résztvevő személy adataira és oktatási azonosítójára.

 

Az igénybejelentő űrlap ide kattintva érhető el 2020. december 14-27. között.

 

A decemberi 30 napos ingyenes időszak jóváírása az adatok feldolgozását követően a 2021. januári számlákon történik meg.

 

Megértésüket köszönjük!

Vissza